Ismerd meg a cukorpasztával történő szőrtelenítés előnyeit!
- Gyors és hatékony: A cukorpasztával már 1-2 mm hosszúságú szőrt is eltávolíthatunk.
- Tartós eredmény: A szőrtelenítés már az anagén fázisban is lehetséges, így hosszabb ideig tartó simaságot érhetünk el.
- Minimális fájdalom: A cukorpasztának köszönhetően a szőrszálakat a növekedés irányába emeli ki, ezáltal minimalizálva a fájdalmat.
- Megakadályozza az benőtt szőrszálakat: A cukorpasztával történő szőrtelenítés során nem tépi el a szőrszálakat, ezért nem alakul ki benőtt szőrszál probléma.
- Eltávolítja a benőtt szőrszálakat: A cukorpasztával nemcsak a szőrszálakat távolítjuk el, hanem az elhalt bőrsejteket is, amelyek befolyhatnak a tüszőbe és segítik a benőtt szőrszálak eltávolítását.
- Irritáció és vörösség mentes: A cukorpaszták testhőmérsékletűek, nem tapadnak a bőrhöz, így minimalizálják a bőrirritációt és vörösséget.
- Kíméletes és biztonságos: A cukorpaszták nem forróak, nem égetik a bőrt, így kíméletesen lehet velük szőrteleníteni.
- Allergiamentes: A cukorpaszták tisztán cukorból és vízből készülnek, citromsav nélkül. Ezáltal kizárt az allergiás reakció lehetősége.
- Peeling hatás: A cukorpaszták segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket, így bársonyos eredményt érhetünk el.
- Minőségi magyar termék: A PANDHY’S™ cukorpaszták nemzetközi és hazai díjakkal elismertek.
A PANDHY’S™ Cukorpaszták a hagyományos közel-keleti receptek alapján készülnek, szabadalmazott eljárással, citromsav hozzáadása nélkül.
Miért fontos a citromsav mellőzése?
Azért, mert a cukorpaszták stabilitását meg kell őrizni a kézi technikákhoz, mivel a citromsav pórusösszehúzó hatással rendelkezik, ami ellentétes az alapvető PANDHY’S™ szőrtelenítési elvekkel. Emellett a citromsav növeli a bőr fényérzékenységét, és bizonyos esetekben allergiás reakciókat okozhat.
A cukorpaszták kizárólag természetes anyagokból, vízből és mono szacharidokból készülnek, nem tartalmaznak kémiai, illat- vagy színezőanyagokat. Hipoallergén, nem okoz bőrirritációt, és annyira természetes, hogy akár fogyasztható is!
A három alap cukorpasztánk (Normál, Mediterrán, UltraSoft) összetétele azonos, csak a cukrok víztartalma változik, amely a Mediterrán paszta esetében a legalacsonyabb. Ez teszi alkalmassá a használatát magas hőmérsékleti és párás környezetben is. Jól tolerálja a verejtékezést, és szükség esetén a gumikesztyű viselése megkönnyítheti a folyamatot.
A Normál paszta ideális környezeti viszonyok között használható (pl. hőmérséklet, páratartalom stb.), és lehet használni gumikesztyűvel vagy anélkül.