Fülbelövés

Ismerkedjen meg a minőségi és egészséges fülbevalóval! Az ősi kultúrákban már hordtak fülbevalót a nők, melynek vallási és kulturális jelentősége volt. A fülbevaló egy szimbólum, amely kifejezi személyiségünket. Manapság az ékszerek továbbra is fontos szerepet játszanak életünkben, és megadják az egyediségünket. A fülbevalók kiválasztása nem csak elkerülhetetlen, hanem érdemes olyan minőséget találni, amely nem csak szépíti megjelenésünket, hanem ártalmatlan az egészségünkre is.

A fülbelövés a Blomdahl orvosi fülbelövő készülékkel történik, amely sikeresen alkalmazott és professzionális eljárás. A fülbevalók nem igényelnek forgatást, miután belövésre kerültek.

A fülbevalók egyesével, speciális, eldobható kapszulákban helyezkednek el, és sterilizációs eljáráson mennek keresztül. Az ékszerekhez semmilyen érintés nem történik a fülbelövés során, így a módszer 100%-osan steril.

A fülbevalók hátulja egyedi, pillangós-patentos végű (orvosi műanyag), amely nem nyomja a fület alvás közben, és lezárja a szárat, hogy ne okozzon szúrást. Az éles pont hiányzik a szár végéről, teljesen beburkolja azt. A frissen lyukasztott fülre nem szorul rá, lehetővé téve a szabad levegőzést, ami felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

Az orvosi műanyag fülbevalók kifejezetten ajánlottak babáknak, gyerekeknek, de érzékeny fülű felnőtteknek is alkalmasak. Ezek a fülbevalók rendkívül könnyűek, még a legkisebb fülcimpát sem húzzák le. A speciális vége nem zavarja a babát az alvásban, kényelmes viseletet biztosít. Teljes mértékben antiallergén, strapabíró, és nem okoz gyulladást. Nem zavarja az energetikai rendszert, így lehetővé teszi az alvást is. Mivel nem tartalmaz fémet, nem kell kivenni orvosi vizsgálatok alkalmával sem.

A modern készülék már nem rendelkezik olyan hangos működéssel, mint a régi típusú füllyukasztó pisztolyok. A Blomdahl fülbelövő készülék gyorsan és kíméletesen lyukaszt. A kazetta soha nem ragad be, és nem szorul rá a fülre. A fülbelövés után nem vérzik és nem gennyesedik a fül.