Kollagénszálas kezelés

Ezek a kollagénfeszesítő szálak ideálisak az arc és a nyak hidratáló, dúsító, feszesítő szalonkezelések eredményeinek fokozására és javítására. Ez a kreatív, nem invazív kezelés arcfiatalítást és liftinghatást biztosít a ránctalan bőrért. Csökkenti a ráncokat, korrigálja a petyhüdtséget, és sűrűséget, rugalmasságot és feszességet biztosít. Különböző kozmetikai technikákat és orvos-esztétikai eszközöket kombinál az azonnali eredményekért.

Kollagénszálaink, melyek steril, szövetbarát és bőrben felszívódó tulajdonságokkal rendelkeznek, az egyik legújabb non-invazív rejuvenációs kozmetikai kezelés alapját képezik.

Ezek a szálak tökéletesen alkalmasak finom ráncok kisimítására és a bőr feszesítésére. A kezelésnek lifting hatása van, mely során a megereszkedett bőr feszesebbé válik. Arcvonalaink határozottabbá és kontúrosabbá válnak, míg a bőr tömörebbé válik. Finomabb ráncok halványulnak, míg a mélyebb ráncok fokozatosan csökkennek. A kezelés serkenti a kollagén és elasztin termelést.

Többféle gép segítségével végezzük a kezelést, beleértve a rádiófrekvenciát, a tűs mezoterápiát (nano tűvel, amelyet nyáron is lehet használni fényvédelemmel), valamint az elektroporációt, hogy a hatóanyagok még mélyebben behatoljanak a bőrbe.

A kezelést érdemes kúraszerűen alkalmazni:

  • 40 év alatt 4 hetente ,
  • 40 év felett pedig 3 hetente

A kezelés menete:

III. típusú felszívódó kollagénszálakat speciális kollagénoldattal közvetlenül a ráncokba helyezzük, amelyek feltöltik a bőrt elengedhetetlen kollagénnel és vitaminokkal. A hidrolizált kollagén és őssejtek támogatják a bőr egyensúlyát és serkentik a bőr saját kollagéntermelését. A kezelés eredményeként nő a bőr rugalmassága és tömörsége, miközben látványosan csökkennek a felszínes ráncok mélységei.

A kozmetikában alkalmazott felszívódó szálas kezelések

  • biztonságosak, nincsenek mellékhatásaik,
  • tűmentesek, fájdalommentesek,
  • látványos eredmények már az első kezelést követően,
  • majd fokozódó hatás a fokozatosan bőrbe olvadó szálaknak köszönhetően,
  • 1-1.5 órás, pihentető kezelés.