Lézeres tetoválás eltávolítás

Elrontották a tetoválásodat vagy már nem igazán illik hozzád?

Bár a tetoválás nagyszerű módja az önkifejezésnek, gyakori, hogy egy bizonyos tetoválással kapcsolatban valamilyen okból megváltozik a véleményünk.

A lézeres tetoválás eltávolítás nagyszerű megoldás azoknak, akiknek olyan tetoválásuk van, amelyet már nem szeretnének a minden nap a testükön viselni, látni vagy megmutatni. A kezelés némi hőérzettel, csipkedő hatással jár, de nem okoz égést, sérülést, csak diszkomfort érzettel jár, nem kimondottan fájdalmas. Kezelésed eredményét számtalan dolog befolyásolja, függ attól, hogy a tetoválásnak milyen a színe, a festékanyag mélysége, milyensége is. A fehér színpigmenteken kívül minden tetoválás maradéktalanul és hegmentesen eltávolítható.

A kezelés eredményességéhez az eljárást ismételhetjük 1-4 alkalommal, 6-8 hetente. A kezelés időtartalma a tetoválás méretétől függ. A maximális hatás és szép, tiszta bőr érdekében fontos, hogy betartsad szakértő asszisztenseink utógondozásról szóló utasításait.

Körülbelül két napig tartózkodnod kell a meleg víz, egy hétig a szauna használatától. A kezelések között kiemelkedően fontos, hogy 50+Spf napfényvédőt kenj az adott területre és ne menj szoláriumba.