[LP] LipoLab

 

Testünk tárolja a számára szükséges, alapvető életfunkcióihoz elengedhetetlen tápanyagokat. De… VAN EGY PROBLÉMA! Napjainkban bevett életmódunk, táplálkozásunk és egyéb szokásaink miatt azonban nem használjuk fel a szervezetünk által raktározott készleteket. Ennek következménye, hogy ezen készletek zsírlerakódás és lokális zsír formájában felgyülemlenek.

A megfelelő étrend és a testmozgás ugyan javíthat életvitelünk minőségén és anyagcserénk általános körülményein, de csupán ezeken keresztül nem tudunk lokalizált eredményt elérni, mivel a test mindig általánosságban reagál a körülmények változásaira; még a zsigeri zsírokat is leépíti, melyek a szerveink körül találhatóak.

A LIPOLAB FDE lehetővé teszi számunkra, hogy szelektív módon, adott területeket kezelhessünk: ezzel csak azon zsírokat távolítjuk el, ahol arra a leginkább szükség van. A Lipolab kettő, összhangban sugárzott, frankcionált kibocsátású hullám kombinációja, melyek célja átjutni a hipodermiszen és elérni a zsírszöveteket. Az alacsony frekvenciájú ultrahang hullámok képesek elpusztítani és hidrolizálni a triglicerideket, míg a vibrációs hatású hullámok elősegítik a kezelt területen fellelhető zsír felszívódását illetve eltávolítását. A

LIPOLAB FDE két olyan innovatív módszer alkalmazását foglalja magába, mely szelektív módon ott semmisíti meg a zsírokat, ahol arra szükség van. Mindig az eltüntetni kívánt lokális zsírok illetve a makacs, elzsírosodott területek kerülnek a célkeresztbe.