Műszempilla

Napjainkban a műszempilla viselet nagy divatját éli, hiszen rengeteg előnye van: hosszabbíthatjuk, dúsíthatjuk vele a természetes szempillákat, valamint különböző technikákkal optikailag formálhatjuk a szemet. A műszempilla színe mélyfekete, mellette akár sminkre sincs szükség, így rengeteg időt megspórolhatunk. Többféle műszempilla építés létezik, az 1D, 2D-től akár a Russian Volume szettekig.

A „D-k” száma attól függ, hány műszempilla kerül felhelyezésre egy természetes szálra. Tehát az 1D-nél egy szál műszempilla kerül egy saját szempillára, a 2D-nél kettő, a 3D-nél három szál, a 4D-nél négy stb. A műszempilla a helyes applikáció során teljesen kényelmes, nem okoz fájdalmat, és nem tesz kárt a saját szempilla állományban. Érdemes 2-4 hetente meglátogatni kozmetikusát, hogy töltéssel varázsolja frissé a szettet.

Classic 1D műszempilla: A klasszikus 1D szempillaépítés a legrégebbi szálas építési forma. Ennél a technikánál egy saját szempillára egy műszempilla kerül, ezáltal a legtermészetesebb hatást érhetjük el. Azoknak a vendégeknek ajánlott, akik nem akarnak látványos műszempillákat, inkább a könnyed, visszafogott hatást részesítik előnyben.

 

Duplázott 2D műszempilla: A duplázott 2D műszempilla esetében egy természetes szempillára két műpillát helyezünk fel, ezáltal eredményezve dúsabb, látványosabb hatást. A természetes szempilla megóvása és kímélése érdekében vékonyabb, könnyedebb szálakkal végezzük az építést, így a szett sokáig hordható marad, és nem tesz kárt a saját szempillákban. A 2 D műszempillát azoknak ajánljuk, akik látványosabb hatást szeretnének, illetve igéző tekintetre vágynak.

 

Volume műszempilla: A „volume” szó dúsítást jelent. A szempillaépítésben a volume egy dúsító technika, mely által 3-4D, 5-6D, 7-8D pillákat építhetünk. Eszerint egy saját szempillára 3, 4, 5, illetve 6,7,8 szál műszempilla kerül. Ezeket a szempilla tincseket, másnéven fanokat a pillásod alakítja ki, különféle technikával és kellő tapasztalattal. Helyes tincsalkotási technika során a szempilla-fan a tövében egyé válik, a végén pedig legyezőszerűen terül szét. Így kerül fel egy tincs egy saját szempillára, ezzel téve dúsabbá, látványosabbá a szettet. E műszempillák légiesen könnyűek, és ultravékonyak, így nem nehezítik el a saját szempillát, nem tesznek kárt abban. A volume szempillát azoknak ajánlom, akik drámaibb hatást szeretnének elérni.

 

Russian Volume műszempilla: A Russian volume pillák hasonlítanak a hagyományos volume szettekhez, a fontos különbség azonban abban rejlik, hogy hány műszál van a fanon, illetve az, hogy milyen vastagságúak az egyes szálak. Ezeknél a szetteknél a legvékonyabb szálú szempillákból dolgozunk, így könnyedségük révén nem okoznak nehézség érzetet, nem károsítják saját szempilláinkat. A Russian Volume szetteket azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik extrém dús, feltűnő pillákat szeretnének. A műszempilla utóápolása: Minden esetben óvd a műszempilládat a gőztől, víztől, párától. Különösen igaz ez a felhelyezést vagy a töltést követő 48 órában. Ne használj olajos sminklemosót a szemed környékén és ne használj szempillaspirált.