.

.

Smink

A nappali smink általában egy egyszerű, letisztult smink, amely visszafogott és természetes hatású. A cél a nappali smink esetében, hogy kevesebb sminkkel minél üdébb, frissebb hatást érjünk el. Megtartva az arc természetes karakterét, eltüntetve annak hibáit, kiemelve adottságait. Letisztultság, lágy vonalak, pasztell színek a legfőbb jellemzői a natúr nappali sminknek. Általában alapozás, szemöldök kiemelés, szem kiemelése lágyabb színekkel, nude rúzs vagy szájfény az alap lépései egy nappali sminknek.

Alkalmi smink: Az alkalmi sminket különböző alkalmakra, ünnepekre készítjük el, ahol már erőteljesebb, gazdagabb színek is megjelenhetnek. Az alkalmi sminknél már egy vastagabb, tartósabb alapozást csinálunk annak érdekében, hogy egész nap tartson a tökéletes arcbőr látszata. Az alkalmi sminknél nagyobb hangsúlyt fektetünk a szemre vagy ajkakra a vendég és esemény igényei szerint. Soros vagy tincses műszempilla felhelyezése is kérhető.

Menyasszonyi smink: A menyasszonyi smink alapja általában egy alkalmi smink, persze ez a menyasszony igényeitől nagyban függ. Ami fontos, hogy a szakembernek itt figyelnie kell, hiszen a nagy napon rengeteg fotó és videó készül, ehhez pedig különleges sminkes technikákat kell alkalmaznia. Emellett a másik legfontosabb tényező a tartósság, hiszen ezen az eseménydús napon nem szeretnénk, hogy elkenődjön a sminkünk, ezért nagyrészt vízálló termékekkel dolgozunk.

.

.

Munkáink

.