.

.

Szempilla lifting

1

A szempilla liftinggel ​gyönyörű, íves szempillákat varázsolhat vendégének, mely szépen keretezi a szemet, kiemeli a tekintetet és megszépíti az arcot. ​
A szempilla lifting eljárás során a szemhéjra, egy speciális ​szilikon ​padot illesztünk közvetlenül a szempillák tövébe. A szilikon padok tökéletesen illeszkednek a szem vonalához, a szempillák hosszúságától függően választhatunk S, M, L méretek közül. A speciális padnak köszönhetően a legkisebb szempillákhoz is hozzáférve tökéletes eredményt kaphatunk. A megfelelő ívet kiválasztva a szem nyitottabbnak tűnik, a szempillák mérete optikailag megnövekszik​,​ így a tekintet látványosabb lesz.
Az eljárás során a szempillák nem törnek el és nem károsodnak. Még szebb eredményt ​érhetünk el, ha a szempillákat megfelelő ​a​nyagokkal ápoljuk az eljárás befejeztével, illetve otthoni használatra is javasoljuk vendégünknek, az egészséges és erős szempillák érdekében.

A liftingelt szempilla az eljárás után azonnal festhető ​tartós festékkel​, és egy nap elteltével​ ​bátran sminkelhetjük és moshatjuk. ​Hatása akár 4-6 hétig is kitart.

  • Aki egyszerűen csak szeretne látványosabbá tenni a tekintetét
  • Akinek túl egyenes a szempillája
  • Akinek a megereszkedett szemhéja miatt kisebbnek tűnnek a szempillái
  • Akinek nincs ideje minden reggel a szempilláját göndöríteni
  • Aki nem szeretne ​szempilla hosszabbítást viselni, de mégis íves, nagyobb szempillát szeretne
  • Aki nem viselhet műszempillát, mert túl érzékeny a szeme
  • Aki olcsón szeretne tartós megoldást

​A szempilla lifting eredménye hasonló, mint a már évek óta ismert és sikeresen alkalmazható iCurl szempilla göndörítésé. A két eljárás között elsősorban  a kivitelezéshez használatos eszközökben van különbség, így mindenki eldöntheti, hogy ennél a remek szolgáltatásnál melyik módszerrel dolgozik szívesebben.​ A rövid szempillákhoz, illetve a mélyen ülő szemekhez elsősorban a szilikon párnás lifting módszert javasoljuk, a hosszabb, egyenes szempillákhoz a klipszer módszer a legpraktikusabb.

Munkáink