Soft Powder szemöldök tetoválás

Satírozás, de mégsem túl karakteres, természetes, de mégis tartósabb, mint a szálazott szemöldök. A sminkelésben már évek óta hódít ez a stílus és most végre tartósan is viselhető. Gyönyörű ívű, enyhén hangsúlyos szemöldök, melynél a szemöldök első része világosabb, kevésbé hangsúlyos, ezáltal nem kelt szigorú és természetellenes hatást. Finom színátmenettel készül, gyógyulás után púderes hatást kelt, nagyon népszerű lesz azok körében, akik természetes hatású, de tartósabb megoldásra vágynak a szemöldök tetoválásban.

Hibrid szemöldök tetoválás

Ebben az esetben a szemöldök tetoválást kétfajta technikával készítem el.
A szemöldök elülső, illetve felső részét szálas technikával, míg az alsó részeket satíros technikával készítem el. Ezáltal a szemöldök nem lesz tömör, természetellenes, mégis hangsúlyosabb, mint egy szálas technikával készült tetoválás. Azok számára is megoldás lehet, akiknek van egy régi, kopott vékony szemöldök tetoválásuk, melyet nem szeretnének lézereztetni.. Ez nyilván csak akkor lehetséges, ha a régi tetoválás már megfelelően ki van kopva.

Szálas szemöldök tetoválás

Megtévesztően hasonlít az eredetire és az arcod nem veszíti el karakterét, ápoltságot, szépséget ad az arcodnak.
Ha szemöldököd tökéletes ívű csak éppen vékony szálú és ritkás, szintén indokolt lehet a szálazott szemöldök tetoválás.

Szemhéj tetoválás

Pillatő sűrítés
A legszolidabb, visszafogott szemhéj tetoválási technika, mely szemformától, kortól függetlenül mindenkinek jól áll. „Láthatatlanul” keretezi a szemed. Ennél a módszernél a szempillák közötti területet „töltjük” , színezzük ki.

Szemhéj kontúr
Élesen, precízen kirajzolt tusvonal, mely igazán igézővé teszi a tekintetedet. Magában foglalja a pillatő tetoválást is. Bármilyen vastagságban elkészíthető, attól függően, hogy csak egy szolid kontúrt vagy igazi macskaszemeket szeretnél…

Alsó szemhéj tetoválás
Önmagában nem nagyon készítem. A felső szemhéj tetováláshoz igazítva, a pillatő sűrítéstől a satírozott hatásig, bárhogyan elkészíthető.

Száj tetoválás

Félsatír
A SZÁJ FELÜLETÉNEK A FELÉT SATÍROZZUK BE
Elégedetlen vagy a szád formájával, egyenetlen a szád kontúrja? Tartasz a rúzsozott hatású szájtetoválásoktól? Csak egy pici korrekcióra van szükség? Akkor neked való ez a technika!
Ennél a technikánál csak a száj felületének a felét satírozzuk be, a színt összedolgozzuk a saját száj színével, így tényleg nagyon természetes lesz a végeredmény. Általában a saját szájszínnel közel megegyező színnel tetováljuk a szájat. Vékony ajkak esetében nem ajánlott technika!

Teljes satír
AJÁNLOTT AZOKNAK, AKIK KEDVELIK A SMINKELT, RÚZSOZOTT HATÁST
Ez a technika leginkább azoknak ajánlatos akik, szeretik hangsúlyozni ajkaikat, kedvelik a rúzsozott, sminkelt hatást. A vékony ajkakat ezzel tudjuk a leginkább formázni, kiemelni.
Ez a fajta szájtetoválás is elkészíthető, kontúrral, vagy akár látható kontúr nélkül is, a természetes árnyalatoktól a legmerészebb színekig.

TETOVÁLÁS

Munkáink