Sminktetoválás

szájtetoválás

Legújabb sminktetoválásaink:

 

3D hatású szájtetoválás

A 3 dimenziós sminktetoválás olyan eljárásokat jelent, amelyek térbeli hatást keltenek, úgy tűnnek, mintha azok kiemelkednének a síkból. Természetesen ez csak optikai illúzió! Régebben a szájtetoválás trendje a sima, egyszerű kontúrvonalak készítésére összpontosult, majd ezeket felváltották a fél vagy teljes szájsatírok. Azonban manapság egyre többen vágynak még dúsabb ajkakra, és a 3D hatás ezt a vágyat valósítja meg.

Hogyan érhető el a 3D hatás?

Az ilyen típusú szájtetoválás egy olyan technika, amely nem alkalmaz kontúrvonalat, hanem több színt használ a tetoválás során. Ezeket árnyékolással kombinálva elérhetjük a plasztikusabb, dúsabb ajakformát.

Miért előnyösebb a 3D hatású szájtetoválás a sima kontúrhoz képest?

A száj kontúrozása ugyan kiemelheti az ajkakat, de csak abban az esetben érdemes, ha az ajak forma tökéletes. Ha az ajkaid két oldala nem szimmetrikus, vagy az alsó és felső ajkak aránya nem megfelelő, akkor a sima kontúr tetoválás nem vezet szép eredményhez. Fontos megjegyeznem, hogy ez a módszer már régóta nem használatos, mert kiment a divatból! A jelenlegi trend inkább a fél vagy teljes szájsatír, amely élettel telibbé teszi az ajkakat, és kisebb formai korrekciókat is lehet elvégezni.

A 3D technika pedig ennek a satírozási technikának a továbbfejlesztése. A tetoválás során az egész szájat hangsúlyozom, finom árnyalatokat hozok létre a több szín összesatírozásával, így még dúsabbá varázsolhatom az ajkaidat.

Füstös szemhéj 

Tartós sminktetoválással könnyedén és gyorsan varázsolhatunk lenyűgöző tekintetet, smink hatású gyönyörű szemeket! Az eredmény teljes mértékben tőled függ, és az igényeid határozzák meg, hogy természetes natúr kontúrt vagy igazán „dögös” megjelenést szeretnél!

A felső szemhéj tetoválása a leggyakoribb kérés, és míg régebben a kontúrral kezdődött, ma már inkább a lágyabb, finomabb (por) púderhatású és árnyékolt megjelenés a trend. Tehát a jelenlegi irányvonal a finomabb kontúr, amely számos technikával megvalósítható.

Természetesen nem mindenki számára áll jól a látványos vastagságú árnyékolás, de a pontos tervezés, a megbeszélés és a megfelelő szín kiválasztása segítségével megtalálhatjuk azt a sminktetoválást, amely a leginkább passzol az arcodhoz és a szemed formájához. Így akár a vastagabb tetovált szem is természetes sminkelt hatást kelt, nem pedig túlzott vagy a szépséget rontó megjelenésnek tűnik. Erről magam is tapasztalatból beszélhetek, és a vendégeim visszajelzései is megerősítik, hiszen egy jó szakember munkája megtévesztésig hasonlít egy tökéletes sminkhez.

Ne félj a szemhéj tetoválástól, mert egy ilyen eljárás után hosszú időre megszabadulhatsz az állandó szemfesték használatától, és magabiztos megjelenést biztosítok számodra!

füstös szem

Soft Powder szemöldök tetoválás

Satírozás, de mégsem túl karakteres, természetes, de mégis tartósabb, mint a szálazott szemöldök. A sminkelésben már évek óta hódít ez a stílus és most végre tartósan is viselhető. Gyönyörű ívű, enyhén hangsúlyos szemöldök, melynél a szemöldök első része világosabb, kevésbé hangsúlyos, ezáltal nem kelt szigorú és természetellenes hatást. Finom színátmenettel készül, gyógyulás után púderes hatást kelt, nagyon népszerű lesz azok körében, akik természetes hatású, de tartósabb megoldásra vágynak a szemöldök tetoválásban.

Hibrid szemöldök tetoválás

Ebben az esetben a szemöldök tetoválást kétfajta technikával készítem el.
A szemöldök elülső, illetve felső részét szálas technikával, míg az alsó részeket satíros technikával készítem el. Ezáltal a szemöldök nem lesz tömör, természetellenes, mégis hangsúlyosabb, mint egy szálas technikával készült tetoválás. Azok számára is megoldás lehet, akiknek van egy régi, kopott vékony szemöldök tetoválásuk, melyet nem szeretnének lézereztetni.. Ez nyilván csak akkor lehetséges, ha a régi tetoválás már megfelelően ki van kopva.

Szálas szemöldök tetoválás

Megtévesztően hasonlít az eredetire és az arcod nem veszíti el karakterét, ápoltságot, szépséget ad az arcodnak.
Ha szemöldököd tökéletes ívű csak éppen vékony szálú és ritkás, szintén indokolt lehet a szálazott szemöldök tetoválás.

Szemhéj tetoválás

Pillatő sűrítés
A legszolidabb, visszafogott szemhéj tetoválási technika, mely szemformától, kortól függetlenül mindenkinek jól áll. „Láthatatlanul” keretezi a szemed. Ennél a módszernél a szempillák közötti területet „töltjük” , színezzük ki.

Szemhéj kontúr
Élesen, precízen kirajzolt tusvonal, mely igazán igézővé teszi a tekintetedet. Magában foglalja a pillatő tetoválást is. Bármilyen vastagságban elkészíthető, attól függően, hogy csak egy szolid kontúrt vagy igazi macskaszemeket szeretnél…

Alsó szemhéj tetoválás
Önmagában nem nagyon készítem. A felső szemhéj tetováláshoz igazítva, a pillatő sűrítéstől a satírozott hatásig, bárhogyan elkészíthető.

Száj tetoválás

Félsatír

A SZÁJ FELÜLETÉNEK A FELÉT SATÍROZZUK BE
Elégedetlen vagy a szád formájával, egyenetlen a szád kontúrja? Tartasz a rúzsozott hatású szájtetoválásoktól? Csak egy pici korrekcióra van szükség? Akkor neked való ez a technika!
Ennél a technikánál csak a száj felületének a felét satírozzuk be, a színt összedolgozzuk a saját száj színével, így tényleg nagyon természetes lesz a végeredmény. Általában a saját szájszínnel közel megegyező színnel tetováljuk a szájat. Vékony ajkak esetében nem ajánlott technika!

Teljes satír
AJÁNLOTT AZOKNAK, AKIK KEDVELIK A SMINKELT, RÚZSOZOTT HATÁST
Ez a technika leginkább azoknak ajánlatos akik, szeretik hangsúlyozni ajkaikat, kedvelik a rúzsozott, sminkelt hatást. A vékony ajkakat ezzel tudjuk a leginkább formázni, kiemelni.
Ez a fajta szájtetoválás is elkészíthető, kontúrral, vagy akár látható kontúr nélkül is, a természetes árnyalatoktól a legmerészebb színekig.

TETOVÁLÁS

Munkáink